Háttámlavédő autós tároló Fekete

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,990Ft 0%
Eredeti ár:2,990 Ft
db


A mindennapi és hosszabb utazások elengedhetetlen kelléke. Segít rendet tartani az utastérben. Védi az első ülések háttámláját a szennyeződésektől és a sérülésektől. Gyakran uralkodik káosz autód hátsó ülésein? Az első ülések háttámlája pedig állandóan koszos és tele van karcokkal? A Háttámlavédő autós tároló mindkét problémádra megoldást kínál. Rengeteg különálló rekeszének és tárolózsebének köszönhetően rendszerezve tárolhatod benne az utazáshoz nélkülözhetetlen dolgaidat. A tárolón helyet kapott két italtartó, két kisebb és egy nagyobb zseb, illetve egy tárolórekesz is. A pántok segítségével könnyedén felrögzítheted az ülés hátuljára, így a hátul ülőknek minden rögtön a keze ügyébe fog esni. Többé nem kell attól tartanod, hogy nagyobb fékezésnél a földön landolnak a cuccaid, a tároló biztosan tartja az értékeid. A Háttámlavédő autós tároló tulajdonságai: Anyag: poliészter Szín: fekete, világos szürke Méret: 55 x 40 cm Könnyen felrögzíthető Mit rejt a termék doboza? 1 db Háttámlavédő autós tároló

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db