Háttámla- és ülésvédő és tároló anyukáknak

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,890Ft 0%
Eredeti ár:5,890 Ft
db


Érj el mindent egy karnyújtással Nincs több keresgélés, nincs több lázas kutatás A vidám megjelenése mosolyt csal a gyerkőcöd arcára Tedd egyszerűbbé az utazásokat Neked is fejtörést okoz a nagyobb utazások megszervezése? Ez sosem egy egyszerű dolog, de egy kis gyerkőccel sokkal nehezebb. És ekkor még nem is beszéltünk az út közben fellépő „akadályokról”. Hová tegyük a cumit, a törlőkendőt, a folyadékot és a bébiételt. És ezek még csak a legszükségesebbek. Ezek kihalászása a táskánkból pedig nem egyszerű feladat az utazás közepén főleg, amikor az apróság azonnal akarja. De képzeld van megoldás, hogy minden szükséges dolog, egy karnyújtásnyira lehet tőled. Sőt még a gyerkőc is megmutathatja neked, hogy most épp mire van szüksége. A Háttámla- és ülésvédő és tároló anyukáknak pont ezt tudja. Rendszerezi a legfontosabb holmikat, és vidám megjelenésével mosolyt csal a gyerkőcöd arcára. Mindeközben az autód üléstámláját is védő a nem várt „meglepetésektől”. Csak klikkelj a kosárba gombra és tedd kényelmessé az aprósággal tett utazásaidat. A háttámla- és ülésvédő és tároló anyukáknak tulajdonságai: - Anyaga: 100% poliészter - Mérete: kb. 51 cm x 41 cm - Minta: vidám oroszlán téma - csat bezárás - élelmiszerek, palackok, játékok tárolására alkalmas - lehajtható hordozható „zsák“ - hőszigetelő palackzseb - Mit rejt a termék doboza? - 1 db Háttámla- és ülésvédő és tárolót

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db