Hatszög alakú gyerek járóka - kék

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
18,699Ft 0%
Eredeti ár:18,699 Ft
db

Hatszög alakú gyerek járóka - kék

Lepd meg gyermekedet egy saját játszótérrel! A hatszög alakú, biztonságos járóka segítséget nyújt számodra, a gyerekek számára pedig kiváló játszótérként funkcionálhat.

A járóka megóvja a veszélyes kalandoktól az éppen elinduló kicsiket, amíg te kisebb-nagyobb dolgaidat intézed - nagy alapterületének köszönhetően nem korlátozza őket mozgásukban és a játékban. Hálós oldalfalainak köszönhetően mindenhonnan szemmel tarthatod gyermekedet, és ő is mindig lát majd téged.

Lecipzározható bejáratának és nagy alapterületének köszönhetően a már önállóan közlekedő és játszó gyerekek saját játszótérként használhatják; ha pokrócokkal lefeditek a tetejét, bunkerként is megállja a helyét. Kültéren és beltéren egyaránt felállíthatod, de az időjárás viszontagságaitól érdemes megóvni - a gyerekek ki sem akarnak majd jönni belőle. Összerakása és szétszerelése egyszerű, kisméretűre szétszedve, dobozában tudod tárolni és hordozni, így könnyen mozgatható a helyszínek közt.

Főbb tulajdonságok:

  • Járóka és játszótér
  • Mérete felállítva: kb. 127x66 cm
  • Anyaga: poliészter
  • Cipzározható bejárat
  • Kültéren és beltéren is használható
  • Kék színben
  • Egészségre káros anyagot nem tartalmaz
  • 0-6 éves korig

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Súly: 3 kg
Csomagszám: 1 db