Háromszintes parkolóház 3 kisautóval

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,720Ft -20%
Eredeti ár:5,930 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Gyermeked is él-hal a kocsikért? Nem kell milliomosnak vagy bank tulajdonosnak lenni hozzá, hogy saját parkolóházzal rendelkezzetek! Fedezzétek fel ezt a háromszintes garázst, ami a kisfiúk egyik legnagyobb kedvence lesz!

A szett tartalmaz a parkolóházon kívül 3 darab színes kisautót, lámpákat, jelzőtáblákat és egy benzinkutat is; szinte megunhatatlan szórakozást kínál. A garázs felső szintjei az oldalsó, kanyargó feljárón közelíthetőek meg, amelyek segítenek felfedezni a kicsiknek a lejtőket, az egyeneseket, és ösztönzik a gondolkodásukat.

Nagyon könnyen beépíthető a többi autós kiegészítő közé, gyorsan a gyerekszoba éke lehet. A színes versenyautók pedig önmagukban is képesek remek szórakozást nyújtani. A szett szuper családi program lesz, de a gyerekek a barátaikkal is le tudják kötni magukat jó időre.

Főbb jellemzői:

  • Parkolóház kisautókkal
  • 3 szintes (földszint + 2 emelet)
  • Mérete felépítve: 56x43x19,5 cm
  • Kiegészítők: benzinkút, lámpák, jelzőtáblák, 3 db autó (6,7x3x2 cm)
  • 6 éves kor felett ajánlott

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db