Halkiemelő fogó zöld

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,490Ft -31%
Eredeti ár:3,590 Ft
db


Már nem egy merítőhálód ment tönkre, mert bele akadt a horog, összegabalyodott tőle a háló, és ki is szakadt miatta? Esetleg szeretnéd sérülésmentesen kiemelni a fogást a vízből? Akkor erre a halkiemelő fogóra van szükséged! A fogó lehetővé teszi a rablóhalak egyszerű és biztonságos kiemelését a vízből. Nem kell többé amiatt aggódnod, hogy a merítőhálód tönkre megy. Valamint neked sem kell félned a hegyes fogak okozta sérülésektől. Nem mellesleg, a halak számára sokkal kíméletesebb lesz ez a kiemelő fogó a vágóhorognál. Használata rendkívül egyszerű, csak össze kell csípni a kifárasztott hal szája szélét, és biztonságosan ki is tudod emelni. Ha az éjszakai horgászat sem áll tőled távol, akkor is nagy hasznát veheted. Ugyanis a fogó szárai világítanak a sötétben. A termék tulajdonságai: Anyaga: műanyag Mérete: 21 cm Sötétben világít Mit rejt a termék doboza? 1 db Halkiemelő fogó

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db