Hajókötél Kikötő Szerszám

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
8,990Ft 0%
Eredeti ár:8,990 Ft
db


Könnyű és gyors használat! Bármilyen kötéllel használható! A legbiztonságosabb módja a kikötésnek! Könnyedén elérheted vele a távolabbi korlátokat, kikötőbikákat. Nincs kellemesebb hely, mint a nyugodt vízeken, távol a stressztől és a problémáktól, egy szép hajón! Ha te is a hajózás szerelmese vagy, akkor ez a szerszám segítőtársad lesz, a kikötések során! A kikötés során gyakran, ki kell hajolnod, vagy ugranod a hajóból? Ez egy nagyon veszélyes mutatvány, melyet célszerűbb elkerülnöd! A Hajó Kikötő Szerszám ebben segítségedre lesz! Egyszerűen helyezd fel a kampóra a kötelet, majd bármilyen hosszú nyél segítségével, nyúlj a beakasztani kívánt kikötőbika felé, és akaszd be! Bármilyen nyél megfelelő erre a feladatra, hiszen a csavar segítségével bármilyen mértékben ráfeszítheted a fejet, így az biztosan meg fogja tartani azt! Már biztonságosan kiköthetsz a hajóddal, anélkül, hogy hosszasan bajlódnod kéne, vagy megeröltetned magad! Termék tulajdonságai: Anyag: Rozsdamentes Acél Méret: 42,5 x 22,5 x 3,5 cm Súly: 545 g Mit rejt a termék doboza? 1 db Hajókötél Kikötő Szerszám

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db