Hajfonó Hajsodró gép

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,090Ft 0%
Eredeti ár:3,090 Ft
db


Apró és stílusos tincseket készíthetsz hajadba. Változatos hajviseletet kreálhatsz vele. Időt spórolhatsz meg a reggeli készülődésnél. Utazás során hasznos lehet, hiszen hamar elkészítheted vele a frizurád! Szeretnél sodort, fonatos hajtincseket készíteni hajadba könnyen és gyorsan? A hajsodró gép használatával egyedül is készíthetsz magadnak tökéletes tincseket! Találj ki változatos és egyedi frizurákat, jelenj meg minden alkalmon egy újabb hajviselettel. Előbb-utóbb a barátnők is azt fogják kérdezgetni, hogy ki csinálja a hajad! Hasznos tudnivalók: Egy kézzel is könnyedén használhatod, csak nyomd meg a gombot és a hajad pár másodperc leforgása alatt szépen megsodorja helyett! Kettő, három, vagy négy tincset is összetekerhetsz, ahogy éppen kedved tartja. A hajfonó gép tulajdonságai: Gyorsan és könnyedén elkészítiheted a fonatokat. Anyaga: ABS 2 db AA elemmel működik. (nem tartozék) Szín: Rózsaszín Mit rejt a termék doboza? 1 db Hajfonó – Hajsodró gép 1 csomag színes hajgumi és klipsz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db