HairProtect - Hajszárító törölköző

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,190Ft
db
Hajmosás után órákig nedves a hajad? Tudtad, hogy vizes hajjal például nem szabad lefeküdni? Sőt, vizes hajjal még az utcára sem léphetsz ki, hiszen könnyedén megfázhatsz, és még a hajad is extrém módon roncsolódhat!  Hajszárítót használni ugyancsak kockázatos, mert a forró levegő könnyedén tönkreteheti az egészséges hajszálakat! Felejtsd el örökre a hajszárítót és az órákig tartó hajszáradást, szerezd meg a HairProtect - Hajszárító törölközőt, ami lerövidíti a száradási időt, minden káros következmény nélkül!  Pihe-puha tapintású: A mikroszálas törölköző rendkívül puha és kellemes tapintású.  Kiváló nedvszívó képességének köszönhetően hatékonyan szárítja a hajat.  Használata után gyorsan megszárad.  Kényelmes viseletet biztosít, nem fog zavarni.  Egy gombbal azonnal rögzíthető, nem csúszik, nem esik le a fejedről. Egyéb jellemzők Anyaga: Mikroszálas 80 poliészter, 20 poliamid Méret: kb. 65 x 25 cm Súly: kb. 80 g Szín: Rózsaszín

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db