Gyors areátor és kiöntő egyben

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,099Ft 0%
Eredeti ár:1,099 Ft
db

Gyors areátor és kiöntő egyben

Cseppmentes kiöntés, tökéletes levegőztetés, szupergyors kiöntés – ezeket garantálja a Circle Joy dekantáló. Egy kis eszköz, amely elmélyíti a borozás élményét.

A dekantáló, vagyis a levegőztető eszköz a borászok számára alapkellék, annak pedig, aki most fejleszti fel tudását, első körben be kell szereznie egyet.

Az öntés kellemes sebességű lesz, ráadásul a bor már ebben a pillanatban oxidálódik, így nincs szükség további levegőztetésre (dekantálásra). Az üveg szájára helyezhető dekantáló, jobban mondva areátor ellátja ezt a feladatot. A nedű a pohárba érve már ihatóvá válik, kerek, telt ízét nem befolyásolja a tartósítás során esetlegesen használt szulfit, vagy az etanol. Csak a bor tiszta íze marad.

Ez a darab egyben kiöntő is, segítségével nem folyik meg a bor az üveg nyakán, nem fröcsög ki. Csak az üveg szájára kell illeszteni, és garantált a csöpögésmentes kiöntés.

Főbb jellemzők:

  • Dekantáló méret: 11,3 x 2, 2 cm
  • Praktikus, egyszerűen használható
  • Az üveg szájára illeszthető
  • Anyaga: rozsdamentes acél és PMMA

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db