Mini nyakmelegítő és nyakrögzítő

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,599Ft 0%
Eredeti ár:1,599 Ft
db

Mini nyakmelegítő és nyakrögzítő

Meghúzódott egy izom a nyakadban, nyakfájdalmak nehezítik meg mindennapjaid? Ezt az egyszerű nyakmelegítőt és nyakrögzítőt pont az ilyen problémákra találták ki! Ne hagyd, hogy bármiben megakadályozzanak a fájdalmak, használd ezt a nyakmelegítőt!

Egyszerű kinézete miatt bármivel viselheted a nyakmelegítőt, nem kelt majd túl nagy feltűnést. Használata is egyszerű, szimplán csak fel kell helyezned a nyakadra, majd a tépőzáras résszel kényelmesen rögzíted.

Anyaga melegre érzékeny összetevőket tartalmaz, amelyek a testhő hatására melegíteni kezdik a nyakad. A kibocsátott hő nyugtató, fájdalomcsillapító hatással van a fájó izmok számára, nagy megkönnyebbülést nyújt akár egy napon keresztül is. Az anyag szagtalan, nem figyelemfelkeltő, tehát miközben hordod a rögzítőt, mindenféle teendőt úgy folytathatsz, mint ahogyan azt addig is tetted!

Főbb jellemzők:

  • Nyakrögzítő és melegítő
  • Ajánlott feszült, merev, fájó izmokra
  • Hőérzékeny anyag
  • Szín: fekete-fehér
  • Méretek: szélesség: kb. 49 cm; hőérzékeny rész: kb. 12,5 x 10 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db