Gyerek játékkonyha fény és hangeffektussal rózsaszín - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 2,140 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
19,290Ft -14%
Eredeti ár:22,376 Ft
db

Ezzel a tartós és kemény felépítésű játék konyhával, gyerekei élvezni fogják az órákig tartó fantázia játékot.

Ez a cuki játék konyha gyönyörűen tervezett. A tartalmazott résletes leírásnak köszönhetően összeszerelése egyszerű. A rózsaszín színének és hagyományos kinézetének köszönhetően úgy néz ki, mint egy valódi konyha. Rendelkezik fény és hangeffektusokkal: Piros fény a főzőlángot stimulálja, és beépített hangfalak által kiadott hangok a főzést sokkal élethűbbé teszi. A gyerekek készíthetnek reggelit ebben a tágas, valósághű edényben vagy serpenyőben. A tűzhely 3 forgatható gombbal rendelkezik, melyek lehetővé teszik a kis Chéf számára, hogy állítson a hőmérsékleten. A felső polc, a kellékek számára, kampókkal ellátott. Sőt mi több, a 2 részes sütő minden bizonnyal rengeteg mókát ad hozzá.

Gyerekei nem csak imádni fogják ezt a játék konyhát, de ráadásul segít a játék alatti társalgó és szocializálódó készség kifejlesztésére. Megfelelő 3 éves kortól.

A konyha 3 x AA elemet igényel, melyeket nem tartalmaz a szállítás.

A szállítás tartalmaz: 1 x játék konyhát, 3 x kanalat, 2 x kést, 1 x villát, 1 x szedőlapátot, 1 x serpenyőt, 1 x bögrét, 2 x fedőt, 2 x poharat, 2 x poháralátétet, 1 x kechupos üveget, 1 x kechup üveg tetőt, 1 x sótartót

  • Anyag: Műanyag
  • Szín: Rózsaszín
  • Méret: 46 x 28,5 x 65,5 cm (Ho x Szé x Ma)
  • 3 forgatható gombbal
  • Fény és hangeffektusos főzőlap
  • Piros fény a tűz szimulálására
  • Elemmel működtetett: 3 x AA elem (nem tartalmazza)
  • Ajánlott korosztály: 3 + év
  • Könnyű összeszerelés
  • A szállítás tartalmaz: 1 x játék konyhát, 3 x kanalat, 2 x kést, 1 x villát, 1 x szedőlapátot, 1 x serpenyőt, 1 x bögrét, 2 x fedőt, 2 x poharat, 2 x poháralátétet, 1 x kechupos üveget, 1 x kechup üveg tetőt, 1 x sótartót
  • FIGYELMEZTETÉS: 36 hónapnál idősebb gyermekek számára.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2140 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2140 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 80107
Súly: 2 kg
Csomagszám: 1 db