Giliszta csali csíptető,rögzítő

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,990Ft 0%
Eredeti ár:1,990 Ft
db


Soha többé ne térj haza üres kézzel! Fogd ki a nagyobb halakat és ne „játszadozz” a kicsikkel! Többszörözd meg a kapásaid számát! Légy te az, akire a leginkább irigykednek a stégen! Használnál gilisztacsalit, de nem tudod, a rögzítése bonyodalmat okoz? Vagy épp nem szívesen nyúlsz hozzájuk? Szembesülj bármelyik problémával is a giliszta csali csíptető biztosan a segítségedre lesz! A kütyü segítségével könnyedén tudod rögzíteni őket a horogra, anélkül hogy a pillanatában leesnének. És ha nem akarsz, még hozzá sem kell érned! Manapság már méltatlanul elhanyagolt csali, pedig szinte bármely magyarországi halfaj kifogható vele. Csak helyezd rá a rögzítő gumi kütyü végére, majd nyitsd széthelyezd rá a horgot, majd merítsd bele a kukacok közé csukd össze a fejet. Máris megkapod a tökéletes csalit, amelynek nem tudnak ellenállni a vizi élőlények Ráadásul ez bármikor és bárhol használható. Vedd elő ismét, ezt a tradicionális csalit, s rögzítsd őket könnyedén a kütyünk segítségével. A Giliszta csali csíptető, rögzítő tulajdonságai: - Anyaga: műanyag és fém - Mérete: 90 x 40 x 40 mm - Súlya: 30 gramm - Véletlenszerű színkiosztás - Erős rögzítő gumik a csomagolásában Mit rejt a termék doboza? - 1 db Giliszta csali csíptető, rögzítő

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db