Gél lakk leoldó csipesz Lila

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,690Ft 0%
Eredeti ár:2,690 Ft
db


Szabadulj meg egyszerűen a megunt vagy lenőtt gél lakktól! Kíméld meg a körmeid a felesleges megpróbáltatásoktól. Nem kell megvárnod, amíg lenő a lakk, bármikor gyengéden megszabadulhatsz a festéstől. Ahogy a gél lakkozást is meg tudod magadnak csinálni otthon, a lenövést is egyszerűen eltávolíthatod anélkül, hogy szakemberhez fordulnál. A helytelen kísérletezgetéstől csak fájdalmas és nyűgös folyamat leszedni a lakkot még akkor is, ha van leoldó folyadékod. Ráadásul az állandó reszelés és lakkozás is megviseli a körmödet. Miért kínlódnál úgy, ahogy eddig, ha van olyan módszer, amivel megóvhatod körmeid épségét? Használd legközelebb ezt a leoldó csipeszt, amivel pár perc alatt gyengéden, körmeid épségét kímélve fog lejönni a körömlakk. A csipeszek szorosan odatapasztják az oldószeres vattakorongot a köröm felületéhez, ezzel segítve a leoldást. Hasznos tudnivalók: Plusz érv a leoldó csipesz mellett, hogy a nehezen leszedhető sima, csillámos körömlakknál is bevetheted. A leoldási folyamat a következő: 1.Nyisd szét a csipeszt. 2.Tégy bele egy adag vattát vagy egy vékony vattakorongot. 3.Önts rá a leoldó folyadékból és csiptesd rá a körmeidre. 4.Hagyd hatni pár percig az oldatot. 5.Szedd le a csipeszeket és távolítsd el a felesleges lakkot. +1. Kend be körömápoló olajjal a körmeid és a körömágyad, hogy ápolt és egészésges körmeid legyenek. A gél lakk leoldó csipesz tulajdonságai: Mérete: 5x2 cm Anyaga: műanyag Szín: választható Mit rejt a termék doboza? 1 csomag (10 db) Gél lakk leoldó csipesz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db