Fúrószár élező

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,690Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

A fúróélezés nemcsak pénz- és időmegtakarítás. A fúróélezés a minőségről is szól! Kopott szerszámmal rosszabb lesz a felületminőség és a forgácsolás nagyobb erőt igényel, nehezebb lesz a pontos mérettartás. A szerszámkopás egy kisebb csorbulás után egyenletes, majd egy idő után felgyorsul. Ne várd meg ezt az intenzív kopást, legyen kéznél a fúrófej élező gép és használd időben. https://youtu.be/l92h97qqioA A saját fúrószár élező használata a kézi élezéshez képest gyorsabb és precízebb megoldást kínál. A bérmunkában végzett fúróélezéshez képest pedig az az előnye, hogy azonnal rendelkezésre áll, nem kell összegyűjteni, szállítani a kopott fúrókat. Az élezett fúróval szerzett tapasztalatok alapján korrigálni lehet a beállításokat és a fúrót az adott anyaghoz és géphez optimálisra lehet élezni. Jellemzők Szín: Kék Típus: Univerzális Méret: 18 x 10 x 5 cm Anyag: ABS plasztik, rozsdamentes acél A készlet tartalma: 1 x Fúrószár élező

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db