Fúrógéppel hajtható szivattyú

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
8,490Ft -42%
Eredeti ár:14,590 Ft
db


Szivattyúzd ki a felgyülemlett vizet, egy pofonegyszerű módszerrel! Apró mérete miatt olyan helyeken is alkalmazhatod, ahol a hagyományos eszközöket nem! Mondj búcsút a vízzel teli csatornáknak, gödröknek, árkoknak, hordóknak! Nyugodt szívvel használhatod még a lakásodban is! Az alkalmazása roppant egyszerű és praktikus! Tökéletes megoldás a kert munkákhoz, sőt még locsoláshoz is! Szerintem ismerősek lesznek a következő dolgok. Vízzel megtelt csatorna, ami mindig előtted gyülemlik fel. Az udvarodon a gödrök, megtelnek vízzel, amelyek csak egyre mélyebbek lesznek. A ház körüli akna szintén megtelik vízzel, ami kellemetlen szagokat áraszt. És persze a hordók, ami ha megtelik esővel, szinte lehetetlen bármit is csinálni vele. Neked melyik okozott fejfájást a legutolsó alkalommal? Ha ezekre a problémákra szeretnél egy tökéletes megoldást akkor a fúrógéppel hajtható szivattyú a te kütyüd! Könnyedén eltávolítja a felgyülemlett vizet legyen az bárhol is. A kertben bátran megállja a helyét! Használd bárhol ahol felgyülemlett vizet látsz és szeretnél megszabadulni tőle. Használd bátran kerti munkákhoz, de még locsoláshoz is! Apró mérete és hordozhatósága miatt, még az otthonodban is bátran használhatod! Hol tudja ezt egy hagyományos szivattyú? Ki is nevetnének, ha fel mernéd tenni ezt a kérdést! Használd a konyhádba, a fürdőszobába egy esetleges dugulás esetén! Sőt, még az akváriumod vizét is könnyedén kicserélheted a kütyüvel! Hasznos tudnivalók: A használata roppant egyszerű. Nincs, igényel műszaki beállítottságot, sőt még a párod is nyugodtan tudja kezelni! Működéséhez nincs is másra szükséged, mint két slagcsőre és egy elektromos fúróra. Ezeket csak össze kell csatlakoztatni, és máris kezdődhet a víztelenítés. Ugye milyen egyszerű? Felejtsd el a bonyolultabbnál bonyolultabb eszközöket, és a drága szakemberek telefonszámát. Ha létezik okosabb megoldás, élj vele, ne hagyd hátra! A szivattyú tulajdonságai: - 350 W vagy annál nagyobb teljesítményű elektromos fúrógéphez használható - Ideális folyadékok: édesvíz, tengervíz, olaj, híg szerves oldószerek, rovarírtók, folyékony műtrágyák - Anyag: rozsdamentes acél + műanyag - Szín: kék - Méret: 125 x 107 x 78,6 mm - Belső átmérő: 15,8 mm - Külső átmérő: 21 mm - Apró mérete miatt könnyedén hordozható - Még a lakás belterében is alkalmazható - Könnyed használat, tökéletes megoldás a felmerülő problémákra Mit rejt a termék doboza? - 1 db Fúrógéppel hajtható szivattyú

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db