Fúrógéppel hajtható elektromos szivattyú

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,190Ft 0%
Eredeti ár:3,190 Ft
db


Kiszivattyúzza a felgyülemlet vizet! Pofonegyszerű használat! Kis méret, bárhol használható! Ints búcsút a beázásoknak! Az időjárás teljes mértékben kiszámíthatatlan, legyen tavasz, nyár, ősz vagy éppen tél. A viharoktól, a nagy mennyiségű záporoktól, zivataroktól egyik évszak sem kímél meg minket. Ez különösen a kertes házban élő emberekre nézve jelent igen nagy problémát! Végre nem kell többé aggódnod a vízzel megtelt csatornáktól, a beázott aknától (ami ráadásul még kellemetlen szagokat is bocsájt ki) vagy éppen gödröktől sem! A terméket kis méretének köszönhetően azonnal használhatod bárhol és bármikor! Legyen szó akár a kert legmélyebb zugáról, vagy éppen a nappalidról, nincs akadály! Használata szintén ennyire egyszer, semmilyen szaktudást nem igényel! Működtetéséhez csupán egy elektromos fúróra és két slagcsőre, locsolótömlőre. Ezeket összecsatlakoztatod, a fúróval pedig indíthatod a szivattyút és már kezdődhet is a szippantás! Ugye milyen egyszerű az egész? A szivattyú igen nagy hatékonysággal működik, ideális gyakorlatilag minden folyadék kiszivattyúzásához, így nem csak a beázások ellen kiváló, de nagyszer például olajzásra, rovarírtók, folyékony műtrágya átvitelére is. Végre elbúcsúzhatsz az örökös viharok elleni félelmedtől és elfelejtheted a méregdrága gépeket, szakembereket is! Itt egy jóval olcsóbb és praktikusabb megoldás! Tulajdonságok: Anyag: műanyag + fém Méret: 106 x 37 x 64 mm Mit rejt a termék doboza? 1 db fúrószivattyú 2 db csatlakozó 2 db tömlőbilincs

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db