Fültisztító spirál, fülzsír eltávolító

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,690Ft -53%
Eredeti ár:3,590 Ft
db


Felejtsd el a veszélyes fültisztító pálcikákat! Távolítsd el kíméletesen és fájdalommentesen a fülzsírt! 16 darab cserélhető fejjel rendelkezik. Fülpiszkálót használsz? Bár a fültisztító pálcika használata olcsó és egyszerű megoldásnak tűnik, azonban jobb, ha tudod, komoly veszélyekkel járhat alkalmazása. Változtass ezen a káros szokásodon és válts Te is erre a fültisztító spirálra! A termékkel kíméletesen és fájdalom nélkül távolíthatod el a felesleges fülzsírt anélkül, hogy beljebb tolnád azt a hallójáratodba. Hasznos tudnivalók: A fültisztító pálcika használata során a fülzsír egy részét csak mélyebbre mozgatod a hallójáratban és így dugulás alakulhat ki. Ráadásul a folyamatos vattapálcikával történő tisztítás során mikrosérülések keletkezhetnek, amelyek elősegítik a kórokozók mélyebbre jutását a fülben, ami a külső hallójárat idült gyulladásához is vezethet. Azonban a fültisztító spirál puha, szilikon feje kíméletesen távolítja el a fülzsírt. Csak dugd be a füledbe, majd a spirál menetirányának megfelelően forgasd el. Csupán pár apró mozdulat és maradéktalanul eltávolíthatod a fülzsírt. A csomag 16 db cserélhető fejet tartalmaz, így mindig higiénikususan használhatod. Az Fültisztító spirál, fülzsír eltávolító tulajdonságai: Anyag: műanyag + szilikon A spirál hossza: 2.5 cm 16 db puha cserélhető fej Használata biztonságos Mit rejt a termék doboza? 1 db Fültisztító nyél 16 db Spirál

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db