Fokhagymanyomó, fokhagymaprés, fokhagymatörő (rozsdamentes acélból)

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,902Ft 0%
Eredeti ár:2,902 Ft
db


Többé nem kell erőlködj az aprítással! Használd minden fokhagymához mérettől és alaktól függetlenül. Könnyen tisztítható, nem kell szétszereléssel bajlódnod. A rozsdamentes acél anyaga biztosítja a tartósságot. Vess véget a fokhagyma aprítással együtt járó gyötrelmeknek! A hagyományos préselő eszközök pedig távolról sem tökéletesek. Óriási erő kifejtésére van szükség a cél elérése érdekében, valamint az erre kialakított részbe sem mindig fér bele a fokhagyma. A tisztításával járó hercehurcáról, pedig ne is beszéljünk. VISZONT! Ennek a fokhagymanyomónak a hála ezek a problémák végleg megszűnnek, ugyanis az egész tested erejét beleviheted a préselésbe, és így sokkal nagyobb erőt fejhetsz ki. Pillanatok alatt és nehézségek nélkül apríthatod fel a fokhagymákat. Nemcsak a kezed, hanem az egész tested erejét használhatod az aprítás során! Csak dőlj rá kényelmesen és már fel is van aprítva! Valamint a tisztítása is pillanatok alatt megoldható. Csak helyezd a csap alá és kész is! Nem kell szétszerelni vagy hosszú perceken keresztül a belsejéből kivakarnod a beragadt darabokat. A fokhagymaprés rozsdamentes acélból tulajdonságai: Anyag: rozsdamentes acél Méret: 10.6 x 7.4 cm Környezetbarát anyagokból készült Pillanatok alatt megtisztítható, akár mosogatógépben is tisztítható Mit rejt a termék doboza? 1 db Fokhagymanyomó, fokhagymaprés, fokhagymatörő (rozsdamentes acélból)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db