Fogsor-Snap On Smile kozmetikai termék

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,390 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,990Ft -23%
Eredeti ár:5,185 Ft
db

A Snap-On Smile egy izgalmas, új fogászati ​​eszköz, amely tökéletes mosolyt ad az orvosi kezelések költségeinek töredékéért! Exkluzív kialakítása rugalmas, nagyon erős, és a saját természetes fogai fölé tapad, az azonnali gyönyörű mosolyért!

Nincs szükség drága és fájdalmas fogászati kezelésekre!A Snap-On Smile egy makulátlan, szabályos fogsor, melyet az eredeti fogakra lehet felhelyezni. A Snap-on Smile nem terjed ki az ínyre, csak a fogakat takarja, így természetesnek tűnik. A Snap-On Smile könnyen eltávolítható, kiváló lehetőség a nem-invazív, ideiglenes és megfizethető kozmetikai fogtakarásra.Különleges alkalmakra, például esküvőkre vagy állásinterjúkra alkalmas, mielőtt drágább és tartósabb kozmetikai fogászati eljárásokhoz fordulna, így szája megszokhatja a fogsor érzését. A fogsor kényelmes, egész nap viselhető, akár evés közben is.

Tökéletes megoldás az elszíneződött, görbe vagy hiányzó fogak lefedésére, azonnal, a tartósabb kezelések költségvetésének csak töredékével. Úgy tervezték, hogy olyan legyen, mint egy természetes fogsor.Megfelelően és kényelmesen illeszkednek a saját fogaihoz. A Snap-On Smile nem károsítja a természetes fogakat.

Röviden, a Snap on Smile egy egyszerű, megfizethető és egyszerű módja annak, hogy tökéletes legyen a mosolya!Bár az étkezéshez használható, hogy megnövelje a hosszú élettartamot, javasoljuk, hogy távolítsa el előtte.

A termék használata nem javasolt, amennyiben:

  • ötnél több hiányzó foga van felül,
  • súlyos keresztharapása van,
  • ínyvérzése van,
  • nyílt sebe van,
  • jelenleg fogászati vagy fogszabályozási kezelés alatt áll. 

Használata:

Első lépésként helyezze a viszkóz műanyagot forró vízbe, hogy lágy legyen.

Másodszor, tegye a puha viszkóz műanyagot a fogaira, és alakítsa ki a formát, hogy teljesen rásimuljon azokra. Ezután hűtse le, majd helyezze a fogaira. Ne használjon fogsor ragasztót.


Mivel a termék higiéniai eszköz, a 45/2014. (II.26.) kormányrendelet alapján a csomagolás felbontása után higiéniai vagy egészségvédelmi okból vissza nem szolgáltatható termék.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a MS raktárból, melynek szállítási díja 1390 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db