Flexibilis locsolótömlő szórófejjel - rugalmas slag / 60 méteres

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,599Ft 0%
Eredeti ár:6,599 Ft
db

Flexibilis locsolótömlő szórófejjel - rugalmas slag / 60 méteres

Eleged van már abból, hogy több tízméter slag kígyózik össze-vissza az udvarodon, télen-nyáron? Mit szólsz hozzá, ha azt mondjuk: adunk olyan 60 méteres locsolótömlőt, ami használaton kívül teljesen összezsugorodik?

Nem varázslókkal paktáltunk le, egy rugalmas, víz hatására kinyúló locsolótömlőről van szó. A locsolócső rugalmas kivitelének köszönhetően, amint nyomás alá helyezed, többszörösére nyúlik. Használat után pedig ismét összezsugorodik.

A tömlő tartozéka egy állítható szórófej is, amelynek segítségével hétféle módon is kiereszthetjük a vízsugarat – elérhetünk lágy eső hatást, porlasztást vagy erős, célzott sugarú vizet is spriccelhetünk belőle.

Utóbbi azért is fontos, mert a tömlőt nemcsak locsoláshoz, hanem kocsimosáshoz is lehet használni, vagy amire csak szeretnéd.

Főbb jellemzők:

  • Rugalmas locsolótömlő
  • 60 méteres
  • Nem gabalyodik össze
  • Nem törik  meg
  • Csatlakozó: 3/4"
  • Szórófej: 7 féle funkció
  • Szín: véletlenszerű (kék vagy zöld)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 1 kg
Csomagszám: 1 db