Fekete asztalra szerelhető acél mikrofonállvány - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 2,140 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
9,190Ft -19%
Eredeti ár:11,396 Ft
db

Biztosítsa kényelmesen mikrofonjának asztalon való elhelyezését asztalra szerelhető mikrofonállványunkkal. Asztalra szerelhető mikrofonállványunk ideális kommentárokhoz, panelbeszélgetésekhez, bejelentésekhez és más hasonló szituációkhoz.

A nagy teherbírású acélból készült, rendkívül erős rugókkal rendelkező mikrofonállvány stabil és erős felépítésű, amely nagy súlyokat is elbír. Az állítható ollós kar segítségével könnyen állíthatja az állvány szögét és magasságát, hogy megfeleljen különböző munkavégzési igényeinek. Emellett az asztali csíptetőkkel ellátott mikrofonállvány könnyen és biztonságosan rögzíthető az asztalhoz.

  • Színe: fekete
  • Anyaga: acél
  • Kar hossza: 35 cm
  • Mikrofon csíptetőjének átmérője: 2,6 cm
  • Állítható karok
  • Asztalra szerelhető

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2140 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2140 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 70079
Súly: 0.62 kg
Csomagszám: 1 db