Falra szerelhető, érintésmentes lázmérő - naplózza az adatokat

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,390 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
13,259Ft -22%
Eredeti ár:16,999 Ft
db

Falra szerelhető, érintésmentes lázmérő - naplózza az adatokat

Irodákba, üzemekbe, iskolákba, egészségügyi intézményekbe vehetjük hasznát ennek az érintésmentes, falra szerelhető lázmérőnek.

A lázmérést leggyorsabb és legbiztonságosabb egy ilyen praktikus készülékkel. Felszerelése és használata nagyon egyszerű, lényegében azonnal kijelzi a mért hőmérsékletet a nagyméretű digitális kijelzőn, amint homlokunkat 5-10 cm távolságból az érzékelő elé tartjuk. A mérési pontossága 0,2 oC, a normál tartománytól eltérő testhőmérséklet esetén pedig riasztó hangjelzést is továbbít a készülék, amennyiben a komputeren futtatott alkalmazással együtt használjuk.

Üzemeltethetjük hálózati áramról is egy USB adapter segítségével, de ha számítógépre kötjük, akkor a mért adatokat egy TXT formátumú fájlba is el tudjuk menteni. ehhez szükségünk lesz egy GP100.exe telepítő fájlra, amit a https://shop.vanechow.com/download oldalról tölthetünk le.

A programot még az előtt telepítsük, hogy a lázmérőt csatlakoztatnánk a számítógéphez. Telepítés után csatlakoztassuk a készüléket a számítógép USB portján keresztül, majd az alkalmazásban felkínált portot kiválasztva máris naplózhatjuk az aktuálisan mért adatokat, de a riasztás határértékét is itt állíthatjuk be.

A készülék 10-40 oC között működik, de szobahőmérsékleten mér a legmegbízhatóbban. Ne helyezze a készüléket 85% magasabb páratartalmú helyiségbe, elektromágnese hullámokat kibocsátó készülékek, vagy sugárzó hő közelébe.

Főbb jellemzők:

  • Automata lázmérő
  • Csomag mérete: 180x116x145 mm
  • Falra vagy állványra szerelhető
  • USB DC 5V bemenet
  • USB kábel
  • Ragasztó csíkok és csavarok a felszereléshez
  • 5 másodperces mérési idő
  • 0,2°C-os pontosság
  •  Adatok naplózása számítógépre

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1390 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db