Fa oktató óra gyerekeknek

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,090Ft
db
Jellemzők: Az oktató óra gyönyörű, élénk színekkel rendelkezik, amelyek serkentik a legkisebbek fantáziáját és kreativitását. Fejleszti a kézügyességet és a szem-kéz koordinációt is. A gyermek megtanulhatja vele a formákat, a számokat (és azok angol megfelelőit), a színeket, valamint az órákat és a perceket. A készlet 12 blokkot tartalmaz, mindegyik csak az oktató óra egyik lyukába illeszkedik. A gyermek feladata, hogy megtalálja ugyanazokat a formákat (lyuk és blokk), és elhelyezze az összes blokkot. Minden faelem tökéletesen csiszolt és környezetbarát festékkel festett, így a legkisebbek számára is biztonságos. Nincsenek kiálló, éles elemei, amelyek károsíthatnák a gyermeket. A készlet tartalmaz egy madzagot is, amelyre fel lehet fűzni a blokkokat. Életkor: 3 Tanúsítványok: CE, EN71 Anyaga: Fa Méret (hosszúság / szélesség / magasság): 16,5x16,5x1,5 cm A készlet súlya: 120 g

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db