Előke gyorskapocs Horgászathoz 30 db - Kicsi 13mm

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,090Ft 0%
Eredeti ár:2,090 Ft
db


Kétféle méretválaszték. Magas szakítószilárdságú. Gyors előkecserét tesz lehetővé. Csomómentesen rögzítheted vele a horogelőkét. Az előkecsere nagyban fefojásolhatja horgászatunk sikerét. Az ideális előke hosszát és vastagságát nagyban befojásolja az időjárás és a halak kapókedve, ezért horgászatunk során gyakran érdemes többféle előkével próbálkoznunk. Ebben nagy segítségünkre van A Gyorskapocs, ami versenyhorgászatban elengedhetetlen, de a hobby horgászok számára is hatalmas segítséget jelent. Nem kell többé minden alkalommal új csomót kötni. A gyorskapocs segítségével egy pillanat alatt válthatunk az előkék közül úgy hogy az kapás alkalmával biztosan nem fog kiakadni! A hasonló Műanyagól készült kapcsok, sajnos egy komolyabb hal húzására könnyedén eltörhetnek és elveszíthetjük a halat, viszont Az Előke Gyorskapocs Fémből készült és garantáltan nem ez lesz szerelékünk leggyengébb pontja! Hasznos tudnivalók: Használata igen egyszerű. Rörzítsük a Gyorskapcsot a főzsinóron (pl. Egy biztonsági Clinch csomóval), ezután a Gyorskapocs kampós végéhez akasszuk be a horogelőke végén lévő fület, majd húzzuk rá a gumihüvelyt és kész is. Kétféle méret közül kiválaszthatjuk a felszerelésünkhöz leginkább való kapcsot. A kisebbik ideális a finomabb végszerelékekhez, míg a nagyobbikkal az igazán komoly halakkal is megbírkózhatunk. Egyszerű, gyors és erős. Rendeld meg most. Termék tulajdonságai: Méret: Kicsi:13mm Nagy:16mm Anyaga: Rozsdamentes acél és gumi Szakítószilárdság: Kicsi:5Kg Nagy:15Kg Mit rejt a csomagolás? 30db Előke gyorskapcsot horgászathoz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db