Elektromos vasút vonattal (9 m)

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
14,890Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Jellemzők: Az elektromos vasút készlet 86 elemből áll, precízen elkészítve és szépen kidolgozva, saját elképzelés szerint elrendezhető. A készlet tartalmaz többek között vasúti elemeket, vonatot, kocsikat, emelhető hidat, fakészletet és táblákat. A vasúti elemeket és a vonatkocsikat speciális kampók kötik össze. A pályákon speciális karok vannak, amiknek köszönhetően a gyermek bármikor megváltoztathatja a vonat útvonalát. A pálya teljes hossza 9 méter. Ez lehetővé teszi a gyermek számára, hogy minden alkalommal más-más pályát építsen, így a játék nem válik monotonná. A pálya darabjai könnyen és gyorsan összekapcsolhatók egymással, ami a játék közben stabil marad. Ezen kívül a készlet olyan kiegészítőket tartalmaz, mint például autók, fák és táblák, amelyekkel a gyermek megtervezheti a pályák körüli tájat. Az elektromos vasút szett serkenti a képzeletet és kreatív gondolkodásra készteti a gyermeket. A saját pályák elkészítése és megépítése, majd a körülöttük lévő táj megtervezése és létrehozása mindenki számára nagyszerű szórakozás. Fejleszti a motoros készségeket és a kézügyességet. A játék során a gyermek megtanulhatja a logikus gondolkodást, a tárgyak használatát és egymáshoz igazításukat. Bekapcsolás után a szerelvény önmagában mozog a vágányon, és húzza a hozzákapcsolt kocsikat. A készlet egy alagúttal ellátott hidat is tartalmaz, ami a vonat átjárójának megnyitásával vagy zárásával vezérelhető. Életkor: 3 Pálya hossza: 9 m Elemek száma: 86 A vonat mérete a kocsikkal (hossz / szélesség / magasság): 60x2,5x3 cm A fák méretei (szélesség / magasság): 4,5x7,5 cm Az összecsukott pálya méretei (hossz / szélesség / magasság): 170x98,5x11 cm Súlya csomagolással: 2,135 kg Az elektromos vasút készlet tartalma: Vonat 4 db személyszállító kocsi 5 db épület Híd alagúttal 19 db tartozék 43 db pályaelem

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db