Eichhorn fa építőjáték szett - vonatos

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,361Ft 0%
Eredeti ár:6,361 Ft
db
Eichhorn fa építőjáték szett - vonatos

Eichhorn fa vonatpálya kiegészítőkkel



Az Eichhorn fa építőjáték szett - vonatos változata azoknak a fiúknak és lányoknak kedvez, akik szereti a sínpályán körbefutó vonatokat, és szívesen megépítenék annak környezetét is. A fából készült játékszett tartalmazza egy 45 cm átmérőjű vonat pályát, házikókat, fákat és járműveket. Színes minőségi építőjáték kicsiknek, tartós, strapabíró anyagból.



Fejlesztő játék, mely által fejlődik a kisgyerek finom-motoros készsége és a kreativitása. A játék érdekessége továbbá, hogy természetes anyagból készült, így megismerhető a fa tapintása és tulajdonságai. A gyártó nem mellesleg garantálja, hogy környezettudatosan nem erdők kivágásának köszönhetően készülnek el fa játékaik, hanem külön erre a célra ültetett fákból gyártják őket.



Gyártó: Eichhorn

Cikkszám: 100002055

Ajánlott: 1 éves kortól


Készségfejlesztő játékok 

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db