Edzőmaszk, tréning maszk Fekete

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,090Ft 0%
Eredeti ár:3,090 Ft
db


Told ki a határaidat és edz hatékonyabban! Erősítsd légzőizmaidat! Javíts az edzés és versenyteljesítményeden! A mozgás megszállottja vagy? Mi több, szereted feszegetni a határaidat és minél több edzésmódszert kipróbálni? Akkor jól figyelj! Ha nemcsak műveled, de nézed is a sportot, akkor bizonyára már Neked is feltűnt, hogy egyre több híres sportoló húz maszkot edzései során. Hogy miért? Mert igazoltan jótékony hatásai vannak az oxigénhiányos, maszkos edzéseknek. Ugyanis az edzőmaszk használat közben nehezíti a levegő beáramlását, ezért viselése olyan, mintha csak az orrodon vehetnél levegőt. És hogy ez miért jó? Egyrészt az oxigénhiányos edzés erősíti a légzőizmokat, miközben javul az oxigénhasznosítás mértéke, másrészt a maszkos mozgásnak köszönhetően a maximális erőért felelős izomrostok fognak elsősorban dolgozni, mivel az oxigénhiány miatt a vörös izomrostok nem tudnak majd összehúzódni. Az edzőmaszkot szinte bármilyen sporthoz használhatod, legyen szó futásról, fitneszről, küzdősportokról, crossfitről stb.. Az Edzőmaszk, tréning maszk tulajdonságai: Méret: egy méret, ami mindenkire illeszkedik Anyag: lycra (rugalmas) Szín: fekete, piros Mosható Az edzőmaszk használata 15 év alatt nem ajánlott! Nem alkalmas semmilyen betegség diagnosztizálására vagy kezelésére! Mit rejt a termék doboza? 1 db Edzőmaszk, tréning maszk

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db