Dupla antennás wifi jelerősítő repeater

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
8,590Ft
db
Jellemzők Csak használd a támogatott QRS alkalmazást a okostelefonodon vagy tableteden, vagy csak nyomd meg a WPS gombot a jelerősítőn és a routeren a párosításhoz! Egy beépített telepítési varázsló is rendelkezésedre áll, hogy vezeték nélkül állíthasd be a jelerősítőt számítógéppel vagy mobileszközökkel. A két Ethernet portnak (WAN LAN) köszönhetően magán Wi-Fi hotspotot tudsz magadnak csinálni bármelyik szállodában, ahol van vezetékes internet hozzáférésed. Wi-Fi-képessé teheted Ethernet porttal rendelkező számítógépedet, okostévédet, játékkonzolodat is. Egyéb jellemzők: Vezeték nélküli N sebesség, akár 300 Mbps adatsebesség. Támogatja a router, az AP, az ügyfél, az ismétlő és a WISP üzemmódokat. Támogatja a WPS (WiFi Protected Setup) funkciót. Egy WAN és egy LAN porttal rendelkezik. Az internetkapcsolat típusának automatikus felismerése és intelligens kapcsolása. A jelerősítőn található LED indikátor mutatja a wifi kapcsolat minőségét. Szoftver varázsló az egyszerű beállításhoz. Támogatja a WEP, WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK titkosításokat. Jelerősség: 300 Mbps Méret: 98 x 61 x 38 mm Szín: Fehér Anyaga: Műanyag A csomag tartalma: 1 db Dupla antennás wifi jelerősítő repeater 1 db RJ45 hálózati kábel

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db