Dominó készlet (407 elem)

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,490Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Jellemzők: A dominó készlet 360 darab dominót tartalmaz, 12 színben. A készlethez tartozik egy praktikus táska is a könnyű tárolás és a kényelmes szállítás érdekében. A dominó készlet számos különböző bónusz elemet is tartalmaz, amelyek érdekesebbé és változatosabbá teszik a játékot. A készlet tartalmaz többek között 3 golyót, hintát, szélmalmot, harangot, függőlabdát, különböző magasságú lépcsőket, lejtőket, hidakat, és még sok mást. Serkenti a legkisebbek fantáziáját és kreativitását. Fejleszti a kézügyességet és a szem-kéz koordinációt. Minden elem fából készült és speciális festékkel festett. Nincsenek kiálló, éles elemei, amelyek károsíthatnák a gyermeket. A készlet CE és EN71 tanúsítvánnyal rendelkezik. Életkor: 3 Tanúsítványok: CE, EN71 Anyaga: Fa Elemek száma a készletben: 407 db Táska mérete (szélesség / magasság): 29 x 43 cm A készlet súlya: 1,82 kg A dominó készlet tartalma: 360 db blokk 43 db további különböző formájú pályaelem 1 db natúr színű golyó 2 db színes golyó 1 db táska

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db