DIY Gyémántfestés készlet - Bagoly

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,290Ft
db
Mi a gyémántfestés? A gyémántfestés egy rendkívül szórakoztató tevékenység, melyhez türelem és koncentráció szükséges, viszont mégsem igényel különleges képességet, extra kézügyességet. Egy előnyomott sablonra a megadott színek és ábrák segítségével a megfelelő helyre kell felhelyezni a készletben található, különböző színű, csillog strasszköveket. A kis "gyémántokat" egy speciális, toll formájú eszközzel kell a sablonra rakosgatni. Fantasztikus időtöltés nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, hiszen mindenki számára könnyű elkészíteni egy műalkotást, rajzkészség nélkül is. A szabadidő eltöltésének nagyszerű formája, lehetővé teszi a kikapcsolódást, és a mindennapi problémák elől való kikerülést. Ösztönzi a kreativitást, fejleszti a képzeletet, ráadásul stresszlevezésnek is tökéletes. A végeredmény lenyűgöző nemcsak a gyémántfestéssel foglalkozó személy számára, hanem mindenki számára, aki látja a képet. A gyémántok finoman csillognak, elképesztő benyomást keltve. A kész kép bekeretezhető vagy keret nélkül is felakasztható – biztosan egyedi belső dekoráció lesz! https://youtu.be/nulPRQ2OMhk Egyéb jellemzők: Minta: Bagoly Vászon méret: 40 x 30 cm Kép mérete: 25 x 35 cm A csomag tartalma: Sablon Színes gyémántok Applikátor Száraz ragasztó Tartály

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db