Dickie Farm Kaland játékszett traktorral és állatokkal

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
20,509Ft 0%
Eredeti ár:20,509 Ft
db
Dickie Farm Kaland játékszett traktorral és állatokkal

Farm Adventure Playset



A farmos játékokat sosem lehet megunni, valamint fiúk és lányok számára is izgalmas lehetőségeket rejt. Nagyon praktikus választás ez a farm játékszett, ha a gyermek szereti az állatokat, a sok-sok funkciónak köszönhetően igazi kalandban lesz részük!



Az egyedi épület nem akármilyen felszereltséggel rendelkezik, hiszen nemcsak az állatoknak kialakított istállót tartalmazza. A farm áramellátásában egy szélturbina vesz részt, segít a gazdaságos energiatermelésben.



A többszintes farm szórakoztató autópályaként is funkcionál, hiszen a járművek egy működő lifttel juttathatók fel a felső szintre, melyről egy kanyargós útszakaszon száguldhatnak le. Ennek végén egy rámpaként funkcionáló félelmetes bikafejen hajthatnak át. Ez a vörös pályaelem az út végén azonban meglepetést is tartogat, hiszen mikor az autók áthajtanak rajta, fény- és hanghatásokkal fűszerezi meg a játékot. A játékszett természetesen a farmok élethez elengedhetetlen kellékeket is tartalmazza.

A farm mérete összeállítva kb. 18 x 52 x 23 cm.



A Dickie Toys Farm Adventure játékszett tartalma:

- 1 db többszintes farmépület

- 1 db terepjáró

- 1 db traktor vontatmánnyal

- 3 db szénabála

- állatfigurák



A játék fény- és hanghatásainak működéséhez 2 db AA elem szükséges, melyet a csomagolás tartalmaz.

 

A játékszett remek szerepjáték élményt nyújt a kisgyermekeknek, akik ezáltal szórakoztató módon fejleszthetik képzelőerejüket és kreativitásukat, motoros készségeiket és szem-kéz koordinációjukat is.





Gyártó: Dickie Toys

Ajánlott: 3 éves kortól


Játék munkagépek

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db