Dickie Építkezés játékszett daruval és járművekkel

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
30,229Ft 0%
Eredeti ár:30,229 Ft
db
Dickie Építkezés játékszett daruval és járművekkel

Dickie Construction Playset



Válj te magad is építőipari szakértővé a Dickie építkezés játékkészlettel, amely magában foglalja az építési területet és 3 db munkagépet a nehéz feladatok elvégzéséhez. Szerezd meg az összes munkagépet és eszközt, amire szükséged lesz egy hatalmas építkezéshez a nappalidban!



A Dickie Toys által kifejlesztett minőségi járművek az eredeti autók mintájára készültek, és a legapróbb részletekig úgy tervezték, hogy magával ragadó játékélményt nyújtsanak.

A készlethez tartozik egy szuper szórakoztató építési terület működő daruval, sziklás alagúttal, járműgarázzsal és 3 db Dickie munkagép: homlokrakodó, konténerszállító, billenőkocsi. A daru bontógolyóval felszerelt.



A parkolóház és daru kb 52 cm magas, fény és hanghatásokkal színesíti a játékot.



Az építkezésen a nehéz munkák hirtelen nagyon egyszerűvé válnak ezzel a praktikus játékkészlettel! Mindegyik járműnek vannak szórakoztató mozgó alkatrészei, így egész nap lehet ásni, kidobni, kikanalazni és szállítani. A daru praktikus horoggal rendelkezik, és körbe forog.



Gyűjtsd össze az összes Dickie Construction modellt!



Gyártó: Simba Majorette

Ajánlott: 3 éves kortól

Még több játékautó és egyéb járművek

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db