Deréktámasz, háttámasz autóba és székre

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,590Ft -41%
Eredeti ár:2,690 Ft
db


Megtámasztja a hátad, ezzel egészséges és kényelmes tartást biztosít. Ergonomikus formájának hála magas komfortérzetet nyújt. Használatával kényelmessé teheted a legkényelmetlenebb irodai széket és autóülést is. Sokat ülsz egy kényelmetlen irodai széken? Naphosszat vezetsz? Neked is szokott fájni a hátad? A hátfájás a modern ember egyik leggyakoribb betegsége. Minél többet ülsz a volán mögött vagy az irodai székedben, annál gyakrabban találkozhatsz ezzel a problémával. Azonban a Deréktámasszal örökre elfelejtheted a sok görnyedt ülés okozta fájdalmakat. A háttámasz ergonomikusan támasztja meg a hátát, így csökkentve fájdalmat, miközben növeli a kényelmet és komfortérzetet. A termék hálós megoldásának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a háthoz, ráadásul lehetővé teszi szellőzést is. Blogunkban még több tippet olvashatsz arról, hogy miként túrbózhatod fel irodai székedet, hogy ne fájjon a hátad! A Deréktámasz, háttámasz tulajdonságai: Anyag: rugalmas háló és erős fém keret Méret: 42 x 36 x 13.8 cm Szín: fekete Mit rejt a termék doboza? 1 db Deréktámasz, háttámasz autóba és székre

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db