Derékszög szorító, sarokszorító

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
7,090Ft -25%
Eredeti ár:9,490 Ft
db


Készíts tökéletes derékszögű illesztést! Ints búcsút az elmozduló anyagoknak! Stapabíró anyaga miatt hegesztés közbe is használható. Asztalosoknak famunkához és lakatosoknak fémmunkához is ideális sarokszorító. Te is küszködsz a derékszögű alakzatok összeillesztéssel? A KütyüBazár tudja, hogy akár egy fok eltérés is súlyos problémákat vethet fel a jövőben, ezért most elhozta Neked a tökéletes 90°-os illeszkedés titkát. A Derékszög szorítóval rendkívül egyszerűen, gyorsan rögzíthetsz 90°-os szögben álló munkadarabokat, T-alakú összeillesztésekhez. Tökéletesen használható famunkákhoz, valamint fémmunkákhoz is. Dolgozz asztalosként vagy lakatosként, erre a sarokszorítóra mindenképp szükséged lesz. Akár még hegesztés közben is használhatod strapabíró anyagának köszönhetően. A termék prémium alumínium ötvözetből készült, gumírozott, forgatható pofával. Szilárd és csúszásgátló. Adj ki mindig tökéletes munkát a kezeid közül a derékszög szorítónak hála! A Derékszög szorító, sarokszorító tulajdonságai: Anyag: alumíniumötvözet Méret: 29 x 21 cm Rögzítési tartomány: kb. 68 mm Állkapocs szélessége: 95 mm Állkapocs mélysége: 35 mm Mit rejt a termék doboza? 1 db Derékszög szorító, sarokszorító

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db