DELL OPTIPLEX 7440 AIO,CORE I7,3.40GHZ,16384MB,1TB Gyártói újracsomagolt

 • 209,900Ft -49% Eredeti ár: 408,900 Ft

Kijelző mérete: 23", Processzor órajele (GHz): 3.40GHZ, Memória mérete: 16 Gb

DELL OPTIPLEX 7440 AIO,CORE I7,3.40GHZ,16384MB,1TB Gyártói újracsomagolt

Kijelző mérete: 23", Processzor órajele (GHz): 3.40GHZ, Memória mérete: 16 Gb

 • 209,900Ft -49% 408,900 Ft
db

Információk

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 907 1558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a Royal Sprint futárszolgálat szállítja ki a DS raktárból, melynek szállítási díja 2880 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Súly: 15 kg
Csomagszám: 1 db

Ajánlat részletei

Dell Optiplex 7440 23" FullHD all in one számítógép - Windows 10 Pro (N003O7440AIO8G) adatai:


Csúcsteljesítmény a maximális hatékonyság érdekében

 • Sokoldalú kivitel, nagy teljesítmény: Az alapvető funkciók és a megbízható eszközök révén az egybeépített asztali gép rugalmasan illeszkedik az irodai környezetbe. A Dell Optiplex 7440 23" FullHD all in one számítógép - Windows 10 Pro egybeépített gép tökéletes megoldás információs kioszkokhoz, utasfelvételi szolgáltatásokhoz, digitális feliratozáshoz és együttműködési eszközökhöz. Ösztönözze a produktivitást akár 4. generációs Intel® Core™ i5 processzorral, és fokozza a grafikus teljesítményt opcionális 1 GB-os különálló grafikus kártyával. A merevlemeztípusok és - méretek széles skálájáról választhat, akár félvezető-alapú és hibrid megoldásokat is.
Dell-Optiplex-7440-1.jpg

 • Tiszta LCD-képernyő: Használja a Windows 10 Pro rendszert élénk képet adó, 1600 × 900 képpontos felbontású, széltől szélig üveg 19,5"-es LCD-kijelzőn. Az opcionális érintőképernyővel könnyedén kezelheti az alkalmazásokat és ablakokat: egyszerű koppintás, csippentés, görgetés vagy akár szélről való húzás. A beépített VESA rögzítési lehetőségek révén a Dell Optiplex 7440 23" FullHD all in one számítógép - Windows 10 Pro egybeépített gépet rögzítheti a falra, és helyet takaríthat meg az asztalon.


Biztosítsa az adatok védelmét

 • Kategóriájában a legjobb biztonság: Az átfogó biztonsági és titkosítási megoldások az asztali gépeken, a külső adathordozókon és a felhőben egyaránt megvédik adatait. A Dell Data Protection | Encryption (DDP | E) segítségével felügyelheti a különböző eszközökön az adattitkosítási házirendeket, anélkül hogy zavarná a végfelhasználókat vagy a meglévő informatikai folyamatokat. A fejlett hitelesítési és kártevőtámadás-megelőzési megoldásokkal fokozhatja a biztonságot.
 • Értékes funkciók: Az egyszeri bejelentkezést és hitelesítésfelügyeletet biztosító Dell Data Protection | Security eszközökkel szabályozhatja a rendszerek és információk elérését. A platformmegbízhatósági modul (Trusted Platform Module, TPM) egy további réteget biztosít a hitelesítő adatok biztonságos tárolásához.
Dell-Optiplex-7440-2.jpg

 • Védje meg beruházását: A Kensington-zár és a zárható portfedél használatával fizikailag is megvédheti a rendszert.


Együttműködés, kreativitás és kommunikáció

 • Hatékony megosztás: Gyors és gyorsan reagáló adatátvitel a nagy sebességű USB 3.0 szabvány támogatása révén. Könnyedén megoszthatja a bemutatókat: a VGA porthoz könnyen csatlakoztathat kompatibilis külső monitort vagy kivetítőt.
 • Videokommunikáció jó képminőséggel: Szemtől szemben, jó minőségben kommunikálhat a hálózaton keresztül munkatársaival, köszönhetően a 720p HD webkamerának, a Microsoft® Lync® minősítésű vagy univerzális headsetek támogatásának, valamint a digitális mikrofonoknak és a beépített hangszóróknak.
 • Használjon két monitort:Tegye hatékonyabbá a többfeladatos munkavégzést második monitor hozzáadásával, hogy két képernyőn dolgozhasson.

 
Egyszerűsítse az ügyfélszintű felügyeletet

Dell-Optiplex-7440-3.jpg


 • Egyszerű felügyelet: A Dell Optiplex 7440 23" FullHD all in one számítógép - Windows 10 Pro egybeépített asztali géphez rengeteg olyan felügyeleti eszköz érhető el, amellyel időt takaríthat meg. A Dell szolgáltatásai segítségével az OptiPlex asztali gépeket teljes életciklusuk során felügyelheti és támogathatja, beleértve az életciklus végén való újraértékesítést és újrahasznosítást. A normál adathálózaton keresztüli felügyeleti megoldások révén a frissítések zökkenőmentesen és intuitívan végrehajthatók.
 • Alapvető eszközök: Elkerülheti a leállásokat és fáradságot takaríthat meg a Dell automatikus eszközeivel és segédprogramjaival, amelyek segítenek a rendszerek hatékony telepítésében, figyelésében és frissítésében. A Microsoft System Center rendszerrel és a Dell KACE berendezésekkel való integráció a legjobb a kategóriában, ami hatékony, központi és automatizált felügyelet biztosít, amellyel időt és pénzt takaríthat meg.

  Specifikációs teljesítmény

  A Dell Latitude E7250 egy igazi irodai notebook. Egyedülálló hatásfokka és modern technológiával  Üzleti osztály

  Ha olyan megbízható berendezést keres, amely az irodában vagy az úton lesz, a Latitude E7250 sorozatú laptop kiváló megoldást jelent Önnek. A számítógép teljesen ellenálló a Tri-Metal ™ konstrukció miatt. A magnéziumötvözetből készült könnyű burkolat kétségkívül ideális megoldás egy szokatlan körülmények között működő aktív felhasználó számára. Ez a berendezés megfelel az üzleti ügyfelek legmodernebb igényeinek, kombinálva a használhatóságot és a teljesítményt a professzionális esztétikában. Az Intel Core nagy teljesítményű és teljes funkcionalitású processzormegfelel a legigényesebb felhasználók igényeinek. A laptop 8 GB RAM-mal és egy 250 GB-os merevlemezes merevlemezzel rendelkezik.amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan dolgozzon a berendezéssel. A felszerelés nagyon biztonságos a kifolyásálló billentyűzet és a kijelző fedélének köszönhetően.

  Garancia

  Tizenkét hónap abszolút nyugalom. Nagy szolgáltatási és hardverbázissal rendelkezünk.

  Processzor

  Végezzen sok feladatot egy pillanat alatt! Az Intel processzorok a legmagasabb teljesítményt nyújtják. Egyidejűleg több programot is megnyithat, velük együtt dolgozhat a háttérben, és élvezheti a számítógép zökkenőmentes használatának kényelmét.

   

  Bluetooth

  Felejtsd el a kusza kábeleket! A beépített Bluetooth technológia lehetővé teszi a vezeték nélküli kommunikációt a különböző készülékek között. Bluetooth-on keresztül egér, telefon vagy nyomtató csatlakoztatható a számítógéphez - akár 10 méteren belül is.

   

  Wi-Fi

  Használja az internetet bárhol is legyen! A Wi-Fi hálózati kártya egyszerű és kényelmes módon lehetővé teszi a vezeték nélküli internet használatát, bárhol is elérhető. Leggyakrabban teljesen ingyenes.

   

  USB-csatlakozó

  Csatlakoztassa és használja! Az USB-csatlakozó automatikusan felismeri az eszközöket és gazdagítja azok működését. A fájlok gyors átvitele a pendrive és a külső lemezről, az egér, a nyomtató vagy a lapolvasó csatlakoztatása nélkül.

   

   „A” kategória: Újszerű állapot – használat nyomai nem, vagy alig felfedezhetők


  A számítógép felújított.
  XML Import
  Fogyasztás
  Gyártó DELL Refurbished
  Kijelző felbontása No
  Kijelző mérete 23"
  LapTop Tartozékok Beépített hangszóró, Teljes billentyűzet
  Laptop tulajdonságok 16:9-es képarány, Bluetooth
  Memória mérete 16 Gb
  Merevlemez kapacitása 1006 - 3750 Gb
  Merevlemez kapacitása (Gb) 1 Tb
  Merevlemez típusa HDD
  Operációs rendszer Windows 10
  Outlet termék No
  Processzor órajele 3 - 3,5 GHz
  Processzor órajele (GHz) 3.40GHZ
  Processzor típusa Intel Core i7
  Súly
  Típus No
  Videókártya típusa Integrált
  • Speciális
  • Legutóbbi