Csúszásgátló autós üléspárna, Légáteresztő ülésvédő párna lila

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,790Ft -31%
Eredeti ár:5,490 Ft
db


Kényelmes, légáteresztő és csúszásmentes kialakítás Válaszd ki hozzád legjobban illő színt! Télen és nyáron is könnyedebbé teszi az utazásod Telefontartó zsebbel felszerelve Eleged van a hideg ülésekből? Szeretnéd elviselhetőbbé tenni az utazással töltött időt? Akkor neked a csúszásgátló autós üléspárna van szükséged! Légáteresztő könnyed plüss kialakítása kellemesebbé varázsolja az utad, mind a téli, mind a nyári hónapokban. Univerzális formája révén, bármely autóhoz használható, ráadásul külön kis zsebbel is van felszereve, ahová az eszközeidet, vagy akár a telefonodat is tárolhatod. Válaszd ki a hozzád közel álló színvilágot, s vedd könnyedebben az út kihívásait. A csúszásgátló kialakítása révén nem kell attól szenvedned, hogy beki szállás után elmozdul. A Csúszásgátló autós üléspárna tulajdonságai: - Anyaga: plüss szivacs, nem szőtt szövet - Mérete: 52 x 48 x 1 cm - Választható színvilág: Fekete, szürke, piros, lila, kávé, bézs - Légáteresztő - Csúszásmentes kialakítás - Telefontartó résszel felszerelve - Könnyen mosható Mit rejt a termék doboza? - 1 db Csúszásgátló autós üléspárnát

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db