Csomagtartó háló ülések közé

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,590Ft -38%
Eredeti ár:4,190 Ft
db


Értékeid biztonságban tudhatod vezetés közben Használatával nem kell az ülés alatt kutatnod kellékeid után A legtöbb autótípushoz bátran használhatod Előfordult már veled, vezetés közben, hogy a fontosabb eszközeidnek, már csak az anyósülésen maradt hely? Vagy gyakran szoktad holmijaid hátra dobálni a hátsó ülésre? Azt gondolva „jó helyen van ott”. Miért használnád az üléseket eszközeid tárolására? Ebben lehet segítségedre a csomagtartó háló ülések közé. Használatával értékes kellékeid mindig magad mellett és biztonságban tudhatod. Nem fognak az ülés alá esni, menet közben nem csúszkálnak, mozognak értékeid. Hasznos tudnivalók: A háló mind a 4 sarkán található 1-1 kis kampó. Ezek segítségével tudod rögzíteni az első ülések köze. A felső két kampóval a fejtámlákhoz, az alsó kettőt pedig az ülések alá akaszthatod. A Csomagtartó háló tulajdonságai: Anyaga: polipropilén Színe: fekete Mérete: 30 x 25cm Mit rejt a termék doboz? 1 db Csomagtartó háló ülések közé

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db