Csirkecomb grilltartó állvány

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,190Ft -24%
Eredeti ár:5,490 Ft
db


Készíts tökéletes átsült csirkecombokat! Többé nem kell forgatni sütés közben! Használd Grillen, vagy sütőben! Az állványra 12 db combot tehetsz! Tökéletes légáramlás, tökéletes ízvilág Csak harapj bele és élvezd a roppanó falatokat! Te is szereted a roppanós csirkecombokat? Akkor ezt neked találták ki! A kütyüvel sokkal könnyebben eltudod készíteni a kedvenc harapnivalódat! Ráadásul az ízesítése is könnyebb, mint valaha. Csak kend be a kedvenc szószoddal, és élvezd a fenséges ízvilágot. Felejtsd el az odaragadt falatokat, a folyamatos forgatást. Csak helyezd rá a kütyüre, tedd be a sütőbe, ezt követően már csak akkor kell hozzányúlni, amikor kiveszed a sütőből! Többé nem történik meg olyan, hogy az egyik oldala jobban megsült, mint a másik. Az állványra 12 db csirkecomb helyezhető. Ne hezitálj, Klikkelj a kosárba gombra és készíts ínycsiklandó falatokat. A Csirkecomb grilltartó állvány tulajdonságai: - Mérete: 35x11.5x14.3cm - Anyaga: Rozsdamentes Acél - 12 db férőhellyel rendelkezik - Használd grillen, vagy sütőben A tálca nem tartozéka a csomagnak! Mit rejt a termék doboza? - 1 db Csirkecomb grilltartó állványt

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db