Csíptethető flexibilis univerzális telefontartó mobil tartó

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,890Ft 0%
Eredeti ár:1,890 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!



Tökéletes filmezéshez, chateléshez, olvasáshoz vagy videókészítéshez. Kezeid megpihenhetnek, mostantól lesz ki tartja helyetted a mobilodat. Hosszútávú és hűséges társa lesz telefonodnak vagy tabletednek. Hosszas telefonozás után már Neked is elfárad a karod? Szeretnél mobilodon filmezni, de unod tartani készülékedet? Ha a legalább az egyikre a válaszod: igen, akkor ezt a telefontartót imádni fogod! Segítségével akár egész nap telefonozhatsz és filmezhetsz otthon vagy utazás alatt. Kivitelezésének köszönhetően minden készülékkel kompatibilis. A termék speciális karja lehetővé teszi, hogy használatakor úgy állítsd be azt, ahogyan neked kényelmes. Ezentúl nem fog gondot jelenteni az órákon át tartó ágyból történő telefonozás, és még az arcodba se fogod ejteni az eszközödet. Kiruccanáskor se felejtsd el magaddal vinni, hogy az utazással töltött idő is izgalmasan teljen! Használd bátran a konyhában főzés során, az ágyban skype-oláshoz, esetleg olvasáshoz vagy videóforgatáshoz is! Hasznos tudnivalók: A rugalmas tartókar minden irányban forgatható, így bármilyen szöget beállíthatsz. Erős csipeszei stabil és biztos tartást nyújtanak, így csíptetheted asztalra, szekrényre, székre és még ezer helyre. A telefontartó tulajdonságai: Anyaga: műanyag Telefontartó-csipesz szélessége: Max. 9.7 cm Minden okostelefonnal kompatibilis Extra erős csipeszek A flexibilis szár hosszúsága 60cm A színkiosztás véletlenszerű Mit rejt a termék doboza? 1 db Csíptethető flexibilis univerzális telefontartó mobil tartó

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db