Csillagfény Lámpa távirányítóval, 120LED Fehér

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,490Ft 0%
Eredeti ár:4,490 Ft
db


Varázsold hangulatossá otthonod! Egyedi és hangulatos dekoráció. Távirányítóval működtethető. Gyermekszobába éjjeli fényként is tökéletes. Valami újjal és különlegessel szeretnéd feldobni otthonod hangulatát? Akkor jó helyen jársz! A csillagfény lámpa szobádba is lehozza a fénylő csillagokat az égről varázslatos hangulatot teremtve. Nem csak házad belsejét díszítheti, kerted szépségét is megkoronázhatja. Minden helyiségbe alkalmas hiszen a különleges, de letisztult megjelenése tökéletesen kombinálható más dekorációval is. Hasznos információk: A csillagfény lámpa távirányítóval rendelkezik, amin beállíthatjuk a lényerőséget, időzítést és 8 féle módon szabályozhatjuk a villogási módokat. A termék vízálló így a kertet, erkélyt vagy teraszt is nyugodtan díszíthetjük vele. Elemes működésű és a végén kampó található, így bárhova felfüggeszhetjük, mindenfelé lógó kábelek nélkül ! Termék tulajdonságai: - Mérete: 20cm - Fényforrás: 120 db LED - LED Színe: Hidegfehér - Távirányítóval vezérelhető, hatótáv 10-15 m - IP65 vízálló - Működése: 4db AA a lámpába és 1db CR2025 elem (nem tartozék) Mit rejt a termék doboza? -1db Csillagfény Lámpa távirányítóval, 120LED Fehér

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db