Csempeszintező, burkolatszintező, lapszintező 50 db

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,990Ft -53%
Eredeti ár:4,190 Ft
db


Kényelmes használat jellemzi. Bárhol, bármilyen csempéhez alkalmas. T-típusú. Újrafelhasználható. Lakásfelújítás előtt állsz? Szeretnél profi munkát végezni? Akkor a Csempeszintező eszközt muszáj beszerezned. Ez az 50 darabos készlet segíteni fog mind a padló, mind pedig a fali csempék tökéletes lerakásában. A burkolatszintező újrafelhasználható, ezáltal pénzt és időt takaríthatsz meg vele, valamint az esetleges jövőbeni lakásfelújításnál, már kéznél lesz a segítség. Rendkívül könnyen használható, aminek köszönhetően jelentősen felgyorsítja a lakásépítés / lakásfelújítás ezen szakaszát. A művelet nagyon egyszerűvé és kényelmessé válik általa, a lapszintezőt pedig a művelet befejezése után nagyon egyszerűen el lehet távolítani. Megakadályozza a legminimálisabb elmozdulásokat is, így garantáltan tükörsima felületet fogsz kapni. OLVASD EL A KÜTYÜVEL KAPCSOLATOS BLOGCIKKÜNKET! A Csempeszintező, burkolatszintező, lapszintező tulajdonságai: Anyag: minőségi műanyag Szín: narancssárga + fekete Súly: 675 g Mit rejt a termék doboza? 50 db Csempeszintező, burkolatszintező, lapszintező 1 db Kulcs

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db