Csempemagasság-szabályozó

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,990Ft 0%
Eredeti ár:4,990 Ft
db


✔️ Erős ✔️ Tartós ✔️ Stabil ✔️ Teherbíró Emeld meg, nyomd meg, húzd meg precízen és szabályozd a legkevesebb erőt használva! A magasság szabályozót akár 250 kg teherbírásig alkalmazhatod. Az ajtók, ablakok és szekrények felszerelésére mellett használhatod még a padlózat a tornácok, fedélzetek és vázak építése esetén is. Ezek mellett könnyen, ellenőrzött pontossággal használhatod kézi emelőként is, egyedülálló kialakítása miatt. Egyetlen érintéssel megemelheted vagy leeresztheted a nehéz dolgokat. A magasság szabályozó áll egy vastagabb teherhordó tartóalapból, valamint oszlopból vonalzóval, melyet erős merevség és nagy teherbírás jellemez. Az oszlop vonalzó gyorsan megtalálja a megfelelő helyzetet. Fogantyúja erős, tartós, stabil, teherbíró. Termékjellemzők: Anyaga: acél. A nyomórugó acélból készült, mely nemcsak tartós, de elegendő rugalmassági erővel is rendelkezik nehéz tárgyak emelésekor. Teherbírás: 250 kg Nettó tömeg: 0,35 kg Emelési tartomány: 10-130 mm Egy támaszték Mérőskálával Mit rejt a termék doboza? 1 db csempemagasság-szabályozót

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db