Cozy Light vezeték nélküli éjszakai, fény- és mozgásérzékelős lámpa

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,390 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,490Ft -11%
Eredeti ár:2,795 Ft
db

Veled is előfordult már hogy felkeltél az éjszaka közepén, esetleg csak egy pohár vízért mentél, és lámpa kapcsolásnál nagyon kellemetlenül érte szemedet a fény? Ha igen, ez az éjszakai, mozgásérzékelő lámpa tetszeni fog a lágy fényével!

Amint belépsz egy szobába, a felszerelt lámpa fokozatosan világítani kezd, így a fáradt szemednek lesz ideje a fényhez alkalmazkodni, és nem éri semmilyen irritáció. Ne kínozd magad többet a vakító lámpa fényével, hagyd, hogy a Cozy Light megkönnyítse a dolgod az éjszakai közlekedésben!

A beépített fény- és mozgásérzékelővel rendelkezik, azaz csak a sötétben fog világítani a meleg lágy fény, ha mozgást észlel, majd automatikus kikapcsol, hogy ne fogyassza feleslegesen a lámpában lévő elemeket. A lámpába 4 darab AA elem szükséges, ami nem tartozék.

Kialakítása vezetéknélküli, nincs szükség hálózati áramra, ezért bárhova könnyedén felszerelhető, legyen az hálószoba, mosdó vagy folyosó. Működéséhez 4 darab AA elem szükséges, ami nem tartozék.

Főbb jellemzők:

  • Lágy, éjszakai vezetéknélküli lámpa
  • Fény- és mozgásérzékelő
  • 30 lumenes fényerő
  • 4 db AA elem szükséges a működéshez (nem tartozék)
  • Átmérője: 9 cm
  • Meleg színt bocsát ki
  • Anyag: műanyag
  • Tartozék csavarok és kétoldalú ragasztó

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1390 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db