Couch Coat fotelvédő takaró

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,790Ft
db
Kétoldalas és strapabíró A Couch Coat fotelvédő takaró egyik oldala sötétbarna, másik oldala bézs színű, így mindig a legjobb színben tüntetheted fel foteledet, mely a nappali középpontja lesz. Erős anyagának köszönhetően rendkívül ellenálló. Hatékony védelmet nyújt A fotelek az idő előrehaladtával megkopnak, szennyeződnek. Leborítják italokkal, vagy éppen a háziállatok piszkítják össze. A Couch Coat fotelvédő takaró éppen ezek ellen nyújt hatékony védelmet, hiszen véd a szennyeződésektől és a kopástól, használatával megőrizhető a fotel eredeti állapota. Háziállatod ezentúl nyugodtan pihenhet a fotelen, anélkül, hogy összepiszkítaná azt. De nemcsak az új fotelek védelmét könnyíti meg, hanem a régi, kopottas darabokat is új formába hozza. Egyéb jellemzők: Véd a szennyezősektől, ital- és ételfoltoktól. Állattartóknak kifejezetten hasznos. Könnyen a fotelre helyezhető és levehető. Mosógépben mosható. Dupla oldalú. Teljes mérete: 170 x 175 cm (ebben a karfát takaró rész is benne van) Színe: Barna-Bézs

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db