Clemmy Baby autó puha építőkockákkal

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
7,117Ft 0%
Eredeti ár:7,117 Ft
db
Clemmy Baby autó puha építőkockákkal



A rakosgatós és építős bébijátékok ötvözete a Clemmy Baby autó puha építőkockákkal szett, s közben egy cuki kisautóra is szert tehet kis gazdája. A kisautó belsejébe oldalt és felül is lehetőség van ki- és bepakolászni a puha építőkockákat, de tornyot építeni is lehet belőlük, vagy csak egyszerűen tologati a színes, figyelemfelkeltő autót. A nyitható fedélen kidomborodó alapra tökéletesen ráilleszthetők a egyes építőelemek. A készletben 8 db puha kocka található.



Sokoldalú felhasználás és fejlesztő hatás jellemzi. A különféle anyagokból és felülettel készült kisautó fejleszti a gyerekek érzékelését, tapintásukkal felfedezhetik a sima és érdes, vagy puha tüsikkel rendelkező részletek közti különbségeket.



A szett puha építőkockákat tartalmaz, amelyek biztonságosak a legkisebbek számára is. A puha és színes építőjátékra ráléphetnek, ráülhetnek, annyira puha, hogy észre sem veszik! A gyerekek rágókaként is használhatják, de akár a fürdőkádban is remek szórakozás lehet.



Méret: 20 x 28 x 18 cm
Gyártó: Clementoni
Ajánlott: 6 hónapos kortól




Clemmy bébi építőjátékok

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db