Clemmy baby 48 darabos puha építőkocka

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
9,889Ft -14%
Eredeti ár:11,437 Ft
db
Clemmy baby 48 darabos puha építőkocka

Clementoni építőkockák



A Clemmy baby puha építőkocka biztonságos fejlesztőjáték egészen kicsi gyerekeknek. A puha, színes gumiból készült építőkockák a legkisebbeknek is önfeledt és szórakoztató időtöltést biztosít.



A Clemmy Baby sokoldalú játék, mellyel nem csak építkezni lehet. A gyerekek akár rágókaként is használhatják, vagy akár a fürdőkádban is remek szórakozás lehet. Fejlesztik a gyerekek kézügyességét, forma és színfelismerő készségeit, felkeltik az érdeklődésüket és kiváló játszótársak is egyben!



A szülők számára is biztonságos, hiszen a más építőjátékkal ellentétben, a puha és színes építőjátékra ráléphetnek, ráülhetnek, észre sem veszik!



A csomag része egy tároló tasak, melyben a  kockák a későbbiekben is tárolhatóak. Remek kiegészítő játék lehet más Clemmy Baby szetthez.



Tartozékok:

– 48 db clemmy baby puha kocka



Méret:  cm
Gyártó: Clementoni
Ajánlott: 6 hónapos kortól



Clemmy bébi építőjátékok

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db