Clean Robot padlótisztító

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,290Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Miért válaszd a Clean Robot padlótisztítót? Tökéletes azok számára, akik nem szeretnek sepregetéssel bajlódni. Szekrények alatt, nehezen elérhető helyeken is ki tud takarítani. Szinte bármilyen padlón használhatod: parketta, fapadló, kő, márvány, stb. Kényelmes, hatékony és praktikus. Könnyen kezelhető, csupán annyit kell tenned, hogy a földre helyezed és a bekapcsológombot megnyomva elindítod. A Clean Robot padlótisztító automatikusan feltérképezi a takarítandó területet, hogy elnyelhesse a port és a koszt mikroszálas kendője segítségével, amely tisztítás céljából könnyen eltávolítható. Könnyen tájékozódik, nem állítja meg egyetlen akadály sem. Használd a lakás bármely pontján és élvezd a folytonos tisztaságot. Jellemzők Könnyen tisztítható, csak a mikroszálas kendőt kell kitisztítani. Csendes működés. 5 db AA elemmel működik (nem tartozék) Anyaga: Műanyag Színe: Fehér

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db