Cipőtároló, helytakarékos cipőrendező

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,390Ft 0%
Eredeti ár:2,390 Ft
db


Ugyanannyi cipő feleannyi helyen. A tárolóban cipőid nem fognak eldeformálódni. Ezentúl nem kell keresgélned lábbelid párját. Káosz uralkodik a cipősszekrényedben? Percekbe telik mire megtalálod lábbelid párját? Minél több cipellőd van, annál nehezebb megfelelően tárolni őket, hiszen rendszerint elkallódnak egymás mellől a párok, illetve a zsúfoltság miatt könnyedén megtörnek. Azonban a KütyüBazár csapata segít a dolog végére járni, ugyanis az egyik termékük, névszerint a Cipőtároló, karikacsapásra megoldja a problémádat. A helytakarékos cipőrendezőt használva felszabadíthatod a cipősszekrény felét. Ez hogyan lehetséges? Úgy, hogy erre a cipőtárolóra páronként pakolhatod rá lábbelijeidet, így biztos, hogy nem kell többé áttúrnod az egész szekrényt, hogy megleld kedvenc cipellőd párját. Ráadásul rendkívül sok helyet felszabadíthatsz vele, hiszen a cipők nem egymás mellett, hanem egymás fölött fognak elhelyezkedni. Hasznos tudnivalók: A cipőtároló strapabíró anyagból készült, így bírja a gyűrődést. Nem esik le róla egyetlen cipő sem, mert a csúszásgátló felülete megakadályozza azt. A rendezőt használhatod bármilyen típusú cipődhöz, legyen az magas sarkú, bakancs, edző cipő vagy akár papucs, bármilyen lábbelit kényelmesen tárolhatsz rajta. A Cipőtároló, helytakarékos cipőrendező tulajdonságai: Méret: 25 x 9.5 x 6 cm Anyag: strapabíró műanyag Súly: 145 g Szín: véletlenszerű Mit rejt a termék doboza? 1 db Cipőtároló, helytakarékos cipőrendező

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db