Cipőbetét, talpbetét magassarkúba, sarokvédő cipőbetét Bézs

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,390Ft -33%
Eredeti ár:3,590 Ft
db


Ints búcsút örökre a sebes és vízhólyagos lábfejeknek! Viseld bátran ezentúl magassarkúidat akár a hét minden napján következmények nélkül! Nincs több kényelmetlen női cipő. Töri a lábad a cipőd? A magassarkú lábbelikről csak a fájdalom jut eszedbe? Te is szeretnél szebbnél szebb magassarkú cipőket hordani, de mindig sebes lesz tőle a lábad? Akkor itt a megoldás. Használd Te is ezt a Cipőbetét, amelyet pont a magassarkú cipőkhöz találtak ki. Ez a remek termék nemcsak a talpadat, de még a sarkadat is megvédi az esetleges sérülésektől. Mondj búcsút örökre a kipirosodott, vízhólyagos lábaknak! Ráadásul a méretezés miatt sem kell aggódnod, ugyanis a talpbetét méretre vágható 36-tól egészen 39-es lábméretig. Válassz egy magassarkút, tedd bele a cipőbetét, húzd fel a lábbelit és lépkedj olyan könnyedén, mint még soha! A Cipőbetét tulajdonságai: Anyag: poliészter szövet + poliuretán szivacs Méret: méretre vághatod 36-tól 39- es lábméretig Elérhető színek: fekete, rózsaszín, bézs Mit rejt a termék doboza? 1 pár Cipőbetét, talpbetét magassarkúba, sarokvédő cipőbetét

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db