Cecotec Turbo CecoFry 4D Healthy Légkeveréses sütő és főzőedény 1350W

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
71,890Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Jellemzők: A Cecotec Turbo CecoFry 4D Healthy Légkeveréses sütő és főzőedény segítségével megkönnyítheted a főzést/sütést, hiszen nem kell a tűzhely mellett eltöltened drága idődet! Jóval egészségesebb ételeket készíthetsz benne, de nem kell lemondanod semmiről sem, hiszen az ételek elkészítéséhez elég minimális olaj is. A hagyományos sütőkhöz hasonlóan működik, a benne lévő hő 360-ban körbe kering, így az ételek egyenletesen sülnek át, ráadásul megőrzi az aromákat is, hogy a fogások még ízletesebbek legyenek. 8 előre beállított programmal rendelkezik, mely még könnyebbé teszi a használatot: pirítás, pirítós, sült krumpli, sütő, kézi, serpenyő, rizs és joghurt. A rácsnak köszönhetően egyszerre akár két ételt is meg tudsz benne főzni. 3 literes kapacitásának köszönhetően akár 1,5 kg sült krumplit is készíthetsz benne.  Az edény kerámia bevonata pedig biztosítja a tapadásmentességet. Levehető keverőlapát, amely automatikusan keveri az összetevőket a könnyű főzési folyamatok érdekében; levehető fogantyú. A hőmérséklet 100 C és 240 C között fokozatosan állítható, a főzési idő pedig 5 és 90 perc között programozható. Speciális menü joghurt készítéséhez 60 C-os előre beállított hőmérsékleten, amely 0 perctől 16,5 óráig programozható. Méret: 29,5 x 48 x 24 cm Teljesítmény: 1350W Feszültség: 220-240 V Frekvencia: 50 Hz https://youtu.be/HDD-oDw4gsE

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db